Meteen naar de inhoud

Wereldpremière Mitsubishi MI-TECH Concept en Super Height K-Wagon Concept op Tokyo Motor Show 2019

  • door

De nieuwe conceptmodellen zijn tijdens de persconferentie van MMC op de Tokyo Motor Show onthuld door Takao Kato, chief executive officer bij MMC, en chief operating officer Ashwani Gupta, die tevens de elektrificatiestrategie van MMC nader toelicht.

Kato: “Wij zijn toegewijd aan elektrificatietechnologie, vooral op het gebied van plug-in hybride-aandrijving (PHEV). We breiden onze line-up van geëlektrificeerde modellen verder uit door meer variatie te bieden en gebruik te maken van de verschillende technologieën binnen de Alliantie, met het doel marktleider in het PHEV-segment te worden.”

Gupta voegt daaraan toe dat MMC tegen 2022 alle elektrificatietechnologie wil inzetten voor een nieuwe middelgrote en compacte SUV en een nieuwe Kei car.

Wat betreft de Super Height K-Wagon Concept maakt MMC bekend dat de productieversie voor het einde van dit boekjaar wordt uitgebracht en deel uitmaakt van een tweede golf van nieuwe generatie Kei cars.

Lees het volledige bericht in de bijlage

The post Wereldpremière Mitsubishi MI-TECH Concept en Super Height K-Wagon Concept op Tokyo Motor Show 2019 appeared first on Pers Mitsubishi Motors.