Meteen naar de inhoud

Mitsubishi Motors presenteert nieuwe SUV-concept op Tokyo Motor Show 2019

  • door

Expertise

Het studiemodel, waarvan de naam later wordt bekendgemaakt, is de belichaming van MMC’s wereldwijde slogan ‘Drive your Ambition’. De compacte SUV bevat alle expertise van MMC op het gebied van elektrificatie en vierwielaandrijving.

PHEV

Het studiemodel wordt omschreven als ‘een elektrische SUV die ongeëvenaard rijplezier en vertrouwen biedt op alle soorten terrein in licht en wind’. De auto combineert de eigenschappen van een SUV, Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) en 4WD, maar dan in een compact formaat. Het moidel is uitgerust met een kleinere en lichtere plug-in hybride aandrijflijn en een elektrisch 4WD-systeem.

Nieuwe vorm van rijplezier

Met de geëlektrificeerde SUV levert Mitsubishi Motors een nieuwe vorm van rijplezier. Een rijervaring die gemoedsrust en veiligheid biedt tijdens dagelijkse ritten in de stad, maar bestuurders van alle niveaus ook het volste vertrouwen geeft om te rijden in ruiger terrein.

Alle informatie over Mitsubishi Motors op de Tokyo Motor Show 2019 is te vinden via:
https://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow/2019/tms2019/

The post Mitsubishi Motors presenteert nieuwe SUV-concept op Tokyo Motor Show 2019 appeared first on Pers Mitsubishi Motors.