Meteen naar de inhoud

Mitsubishi nieuws

Nieuwe generatie Mitsubishi ASX: gevarieerd aanbod van geëlektrificeerde aandrijflijnen en benzinemotoren

De nieuwe generatie Mitsubishi ASX komt op de markt met een gevarieerd aanbod van aandrijfopties, dat speciaal ontwikkeld is voor de Europese markt en tegemoetkomt aan de uiteenlopende behoeften van Europese SUV-rijders. Het aanbod loopt uiteen van bijzonder efficiënte benzinemotoren tot (plug-in) hybridevarianten met een uitstekende combinatie van prestaties en emissies. Het bericht Nieuwe generatie Mitsubishi ASX: gevarieerd aanbod van geëlektrificeerde aandrijflijnen en benzinemotoren verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Nieuwe generatie COLT: Mitsubishi Motors keert in 2023 terug naar het Europese B-segment

Mitsubishi Motors Europe kondigt vandaag zijn comeback in het Europese B-segment aan. Na een periode van bijna tien jaar keert het merk terug met de nieuwe generatie COLT. De vijfdeurs hatchback komt in de herfst van 2023 op de markt en wordt ook leverbaar met hybride-aandrijving (HEV). Het bericht Nieuwe generatie COLT: Mitsubishi Motors keert in 2023 terug naar het Europese B-segment verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Mitsubishi Motors steunt humanitaire crisis in Oekraïne

Om de humanitaire hulp aan de getroffen bevolking in Oekraïne en in de buurlanden te ondersteunen, zal Mitsubishi Motors een financiële donatie van één miljoen euro doen aan vluchtelingenorganisatie UNHCR, United Nations High Commissioner for Refugees. Het bericht Mitsubishi Motors steunt humanitaire crisis in Oekraïne verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Renault, Nissan en Mitsubishi Motors stellen gezamenlijke roadmap voor. Alliantie 2030: het beste van 3 werelden voor een nieuwe toekomst.

Renault Group, Nissan Motor Co., Ltd. en Mitsubishi Motors Corporation, de leden van een van de grootste autoallianties ter wereld, kondigen vandaag hun acties en plannen aan om te bouwen aan hun gemeenschappelijke toekomst tot 2030. Ze leggen zich hier vooral toe op de nieuwe waardeketen van mobiliteit. Het bericht Renault, Nissan en Mitsubishi Motors stellen gezamenlijke roadmap voor. Alliantie 2030: het beste van 3 werelden voor een nieuwe toekomst.… Lees verder »Renault, Nissan en Mitsubishi Motors stellen gezamenlijke roadmap voor. Alliantie 2030: het beste van 3 werelden voor een nieuwe toekomst.

Mitsubishi Motors introduceert in 2023 nieuwe ASX in Europa

  • door
  • 27 januari 2022

In het voorjaar van 2023 introduceert Mitsubishi in Europa de nieuwe ASX. De nieuwe Mitsubishi ASX is voorzien van de nieuwste technologie en aandrijflijnen, inclusief een hybride (HEV) en Plug-in Hybride (PHEV). Het bericht Mitsubishi Motors introduceert in 2023 nieuwe ASX in Europa verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross onderscheiden met RJC Technology of the Year 2022-award

  • door
  • 10 november 2021

De geavanceerde plug-in hybride- (PHEV) en Super-All Wheel Control-technologie (S-AWC) van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is onderscheiden met de RJC Technology of the Year 2022-award in Japan. Het is voor de vijfde keer dat Mitsubishi Motors deze prestigieuze RJC Technology of the Year-award wint. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Automotive Researchers’ and Journalist’ Conference of Japan, kortweg RJC. Het bericht PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross… Lees verder »PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross onderscheiden met RJC Technology of the Year 2022-award

Mitsubishi Motors betrouwbaarste automerk volgens Consumentenbond

  • door
  • 4 november 2021

Mitsubishi Motors is door de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot betrouwbaarste automerk in Nederland. In het meest recente onderzoek naar pechgevallen scoort het merk een 8,4. Dat is hetzelfde rapportcijfer waarmee Mitsubishi Motors ook in 2015 én 2016 als betrouwbaarste automerk uit de bus kwam. Het bericht Mitsubishi Motors betrouwbaarste automerk volgens Consumentenbond verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Mitsubishi Motors verkoopt 200.000e PHEV in Europa

  • door
  • 18 oktober 2021

Bijna exact negen jaar na de wereldpremière van de baanbrekende Mitsubishi Outlander PHEV op de Autosalon van Parijs in 2012 en acht jaar na de verkoopstart in Europa heeft Mitsubishi Motors de mijlpaal bereikt van 200.000 verkochte PHEV’s in Europa. Het bericht Mitsubishi Motors verkoopt 200.000e PHEV in Europa verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Roland van Banning Managing Director Mitsubishi Motor Sales Nederland

Roland van Banning (1973) is per 1 juli 2021 aangesteld als Managing Director van Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN). Hij volgt Frank Krol op die per diezelfde datum is benoemd tot President & CEO bij Mitsubishi Motors Europe (MME). Het bericht Roland van Banning Managing Director Mitsubishi Motor Sales Nederland verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Frank Krol nieuwe President & CEO Mitsubishi Motors Europe

Frank Krol is per 1 juli 2021 aangesteld als President & CEO van Mitsubishi Motors Europe (MME). Hij vervangt Eric Wepierre die heeft besloten om het bedrijf te verlaten en elders nieuwe kansen te zoeken. In zijn nieuwe functie zal Krol leiding geven aan de transitie van MME naar een nieuw businessmodel in de regio. Het bericht Frank Krol nieuwe President & CEO Mitsubishi Motors Europe verscheen eerst op Mitsubishi… Lees verder »Frank Krol nieuwe President & CEO Mitsubishi Motors Europe