Mitsubishi nieuws

PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross onderscheiden met RJC Technology of the Year 2022-award

  • door

De geavanceerde plug-in hybride- (PHEV) en Super-All Wheel Control-technologie (S-AWC) van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is onderscheiden met de RJC Technology of the Year 2022-award in Japan. Het is voor de vijfde keer dat Mitsubishi Motors deze prestigieuze RJC Technology of the Year-award wint. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Automotive Researchers’ and Journalist’ Conference of Japan, kortweg RJC. Het bericht PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross… Lees verder »PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross onderscheiden met RJC Technology of the Year 2022-award

Mitsubishi Motors betrouwbaarste automerk volgens Consumentenbond

  • door

Mitsubishi Motors is door de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot betrouwbaarste automerk in Nederland. In het meest recente onderzoek naar pechgevallen scoort het merk een 8,4. Dat is hetzelfde rapportcijfer waarmee Mitsubishi Motors ook in 2015 én 2016 als betrouwbaarste automerk uit de bus kwam. Het bericht Mitsubishi Motors betrouwbaarste automerk volgens Consumentenbond verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Mitsubishi Motors verkoopt 200.000e PHEV in Europa

  • door

Bijna exact negen jaar na de wereldpremière van de baanbrekende Mitsubishi Outlander PHEV op de Autosalon van Parijs in 2012 en acht jaar na de verkoopstart in Europa heeft Mitsubishi Motors de mijlpaal bereikt van 200.000 verkochte PHEV’s in Europa. Het bericht Mitsubishi Motors verkoopt 200.000e PHEV in Europa verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Roland van Banning Managing Director Mitsubishi Motor Sales Nederland

Roland van Banning (1973) is per 1 juli 2021 aangesteld als Managing Director van Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN). Hij volgt Frank Krol op die per diezelfde datum is benoemd tot President & CEO bij Mitsubishi Motors Europe (MME). Het bericht Roland van Banning Managing Director Mitsubishi Motor Sales Nederland verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Frank Krol nieuwe President & CEO Mitsubishi Motors Europe

Frank Krol is per 1 juli 2021 aangesteld als President & CEO van Mitsubishi Motors Europe (MME). Hij vervangt Eric Wepierre die heeft besloten om het bedrijf te verlaten en elders nieuwe kansen te zoeken. In zijn nieuwe functie zal Krol leiding geven aan de transitie van MME naar een nieuw businessmodel in de regio. Het bericht Frank Krol nieuwe President & CEO Mitsubishi Motors Europe verscheen eerst op Mitsubishi… Lees verder »Frank Krol nieuwe President & CEO Mitsubishi Motors Europe

Mitsubishi Motors betrekt OEM-modellen bij Renault voor Europese markt

Mitsubishi Motor Corporation (MMC) heeft besloten om twee OEM-modellen voor Europa te betrekken bij alliantiepartner Groupe Renault. MMC introduceert deze modellen vanaf 2023 via het verkoopnetwerk op geselecteerde markten in Europa, waaronder Nederland. Om welke specifieke OEM-modellen het precies gaat, is nog niet bekend. Het bericht Mitsubishi Motors betrekt OEM-modellen bij Renault voor Europese markt verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV: alle prijzen en specificaties

  • door

Mitsubishi Motors maakt alle prijzen en uitvoeringen bekend van de nieuwe Eclipse Cross PHEV. De plug-in hybride SUV is per direct te bestellen met keuze uit vier uitrustingsniveaus. De prijzen beginnen bij € 37.990,- voor de al zeer complete uitvoering Intense. De levering start komende april. Het bericht Mitsubishi Eclipse Cross PHEV: alle prijzen en specificaties verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Autobedrijf Polderman is Mitsubishi ‘Dealer of the Year 2020’!

  • door

Mitsubishi-dealer Polderman is uitgeroepen tot ‘Dealer of the Year 2020’. Het autobedrijf uit Lisse presteerde het best van alle Mitsubishi-dealers in Nederland in de periode van 1 januari t/m 31 december 2020. De Mitsubishi-dealers Jan Snel, Auto Lancker, Van Zessen en Auto Huiskes – de nummers 2 t/m 5 van de best presterende dealers van Nederland – mogen zich ‘Excellent Dealer’ noemen. Het bericht Autobedrijf Polderman is Mitsubishi ‘Dealer of… Lees verder »Autobedrijf Polderman is Mitsubishi ‘Dealer of the Year 2020’!

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

  • door

Mitsubishi Motors start in het voorjaar van 2021 met de levering van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. De plug-in hybride SUV is het technologische vlaggenschip van het merk in Europa en gebaseerd op de vernieuwde Eclipse Cross met een krachtiger ontwerp, verbeterd interieur en toegenomen bagageruimte. Het bericht De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV verscheen eerst op Mitsubishi Motors.

Mitsubishi Motors introduceert Eclipse Cross PHEV in Europa

  • door

Mitsubishi Motors introduceert de plug-in hybrideversie (PHEV) van de vernieuwde Eclipse Cross. Hiermee zet het merk het PHEV-succes in Europa voort, dat een handelsmerk van Mitsubishi Motors is geworden. Het bericht Mitsubishi Motors introduceert Eclipse Cross PHEV in Europa verscheen eerst op Mitsubishi Motors.