Lajme:

Welkom op het forum!
Zijn er problemen met het forum? Maak dan een topic aan in "Club en forum vragen"

Main Menu

Voorstellen X-Over Offroad

Filluar nga X-Over Offroad, Shkurt 14, 2018, 08:14:44 MD

« meparshmi - tjetri »

0 Anëtare dhe 1 Vizitor po shikojne kete teme.

X-Over Offroad

Goededag allemaal, ;D

Even voorstellen, Ik ben Rogier, navigator bij X-over Offroad. Een offroad raceteam dat rijdt in de T2 offroad klasse in Nederland. Na een jaar vol trots de Pajero naar een 2e plaats voor 2017 te hebben geloods is het tijd om wat van de Mitsubishi te leren kennen en te delen.

Wat rijden we:
Een Mitsubishi Pajero 3.2 diesel korte versie
Volledig race klaar in de T2 klasse. Dus met rolkooi, blus installatie, tripmeters, verstevigde ophanging, dike bodemplaten etc.
T2 klasse is een klasse waarbij de auto slechts beperkt mag worden aangepast van zijn goedgekeurde variant, denk hierbij aan motorvermogen, veerweg en bumpers etc.

We zijn vorig jaar overgestapt (na eerst een PX33 te hebben gehad voor de kenners) naar een Pajero, diesel vanwege brandveiligheid en Koppel. Vorig jaar hebben we hier een paar successen mee geboekt. 1e plaats bij de VHC offroad rally Havelte, 3e bij de Baja Deutschland en overall 2e in het NK en de EB offroad series in 2017.

Nu heeft de Pajero ons technisch zich al redelijk laten kennen >:(. Na het vervangen van de versnellignsbak, motor, draagarmen raken we al redelijk bekend met de auto. Veel van deze delen hebben we van een donor Pajero gestript.

Ik zal hier meer foto's en info over de auto en wedstrijden plaatsen als mensen het leuk vinden om te lezen.

Voor de meest recente berichten en meer foto's kijk ook even op onze facebook :)
https://www.facebook.com/xoveroffroad/


Groeten, Rogier

[verwijderd door de beheerder]

Leo

Gaaf zeg. Klasse werk met al die prijzen :D

X-Over Offroad

Bijna matchday!

Volgende week is het zo ver. 24 & 25 maart is de eerste wedstrijd van het jaar. Garage Rijsenhout strandrace in Ijmuiden.
Puntjes op de I zetten en klaar.
Helaas, niets blijkt minder waar. Op het moment dat wij de Pajero naar de wasstraat willen rijden staan ligt een forse plas onder het linker voorwiel.
Remvloeistof, ruitenwisservloeistof of stuurbekrachtigingsolie. Welke zal het zijn.
Helaas, het is de laatste. Gelukkig is dit een van de spareparts die we nog hadden liggen. Avondje in de weer geweest. en maar volgende week wassen.