Lajme:

Welkom op het forum!
Zijn er problemen met het forum? Maak dan een topic aan in "Club en forum vragen"

Main Menu

Marrëveshja e Regjistrimit

Ju pranoni, nepermjet perdorimit tuaj te ketij forumi, se ju nuk duhet te postoni asnje material, i cili eshte i rreme, shpifes, i pasakte, abuzive, vulgare, te urrejtshme, ngacmues, te pahijshme, perdhose, seksualisht te orientuar, kercenuese, pushtuese e intimitetit te nje personi, materiale per te rritur , ose ndryshe ne shkelje te ndonje ligji nderkombetar  te  Shtetet e Bashkuara te Amerikes federale. Ju gjithashtu pranoni te mos postoni ndonje copyright material pervec nese ju jeni vete autori ose keni pelqimin me shkrim nga pronari i  materialit. Spam, permbytjeve, reklama, letra zinxhir, skemat piramidale, dhe licitacioni jane te ndaluara edhe ne kete forum.

Vini re se eshte e pamundur per stafin ose pronaret e ketij forumi per te konfirmuar vlefshmerine e postimeve. Ju lutem mos harroni se ne nuk  monitorojme mesazhet e postuara, dhe si te tilla, nuk jemi pergjegjes per permbajtjen brenda postimeve. Ne nuk urdherojme saktesine, plotesine, ose dobine e paraqitur te ndonje informacioni. Mesazhet e postuara shprehin pikepamjet e autorit, dhe jo domosdoshmerisht pikepamjet e ketij forumi, stafit te saj, deget e saj, ose pronar e ketij forumi. Kushdo qe mendon se nje mesazh i postuar eshte i papelqyer eshte i inkurajuar qe te njoftoje nje administratoret ose moderatoret e ketij forumi menjehere. Stafi dhe pronaret e ketij forumi rezervojne te drejten per te hequr permbajtjen e pakendshme apo te papelqyer, brenda nje kohe te arsyeshme, per nje kohe te percaktuar nese shkarkimi eshte i nevojshem. Ky eshte nje proces manual, megjithate, ju lutem ta kuptoni se ata nuk mund te jene ne gjendje per te hequr apo redaktuar vecanti mesazhet menjehere. Kjo e drejte perfshihet edhe per informacionin e  profilit te anetarit.

Ju mbeteni pergjegjes i vetvetes per permbajtjen e mesazheve te postuara nga ju personalisht . Per me teper,Per me teper, ju pranoni te siguroni dhe te mbani te pademshem pronaret e ketij forumi, cdo faqe e internetit ne lidhje me kete forum, stafit te tij, dhe filialeve te saj. Pronaret e ketij forumi gjithashtu rezervojne te drejten per te zbuluar identitetin tuaj (apo Cfaredo te dhena te tjera te lidhura e mbledhura per kete sherbim) ne rast te nje ankese formale ose veprim ligjor qe rrjedhin nga cdo situate te shkaktuar nga perdorimi juaj i ketij forumi.

Ju keni mundesine, si ju regjistruar, per te zgjedhur emrin tuaj. Ne ju keshillojme qe te mbani emrin e duhur. Me kete llogari perdoruesi qe ju po regjistroheni, ju pranoni te mos jepni fjalekalimin tuaj jashte te nje personi tjeter, perveE nje administratori, per mbrojtjen tuaj dhe per arsye te vlefshmerise. Ju gjithashtu pranoni te mos perdorni llogarine e nje personi tjeter per ndonje arsye. Ne gjithashtu ju rekomandojme te perdorni nje fjalekalim kompleks dhe unik per llogarine tuaj, per te parandaluar vjedhjen e llogarise.

Pasi te regjistroheni dhe te identifikoheni ne kete forum, ju do te jeni ne gjendje te plotesoni nje profil te detajuar. Eshte pergjegjesia juaj te paraqisni informata te pas-tera dhe te sakta. Cdo informacion pronari forumit ose personeli i percakton si te pasakte ose vulgar ne natyre do te hiqet, me ose pa njoftim paraprak. Sanksionet e pershtatshme mund te jenë te zbatueshme.

Ju lutem vini re se me cdo post, IP adresa juaj eshte e regjistruar, ne rast se ju duhet te perjashtoheni nga ky forum apo ISP-ja juaj do ne kontaktohet. Kjo do te ndodhe vetem ne raste te nje shkelje te madhe te kesaj marreveshjeje.

Gjithashtu vini re se software i ruan nje cookie, nje file teksti qe permban pjese te informacionit (te tilla si emrin e perdoruesit dhe fjale-kalimin), ne dokumentin fshehte te shfletuesit tuaj. Kjo eshte perdorur vetem per te ju mbaje mend ne / nga. I softuereve nuk grumbullon ose dergon ndonje forme tjeter te informacionit ne kompjuterin tuaj.