Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Projecten en How to do's / Airco Outlander
« Laatste bericht door Froggie Gepost op Gisteren om 09:34:02 pm »
Hallo allen.[/size]Ik ben nieuw op dit forum, Harry Struijk is de naam. (Froggie)Ik heb nu m'n 2e Outlander (huidige is demo auto uit 2013 en ook in 2013 aangeschaft (8 jaar dus in bezit)Probleem: 1e Wegwijs worden op dit forum 2e hoe en waar plaats ik het beste een bericht (topic?) met de kans op de meest succesvolle reactie.Probleem met auto: Lekkage water verzamelt zich onder bekleding en isolatie (heeft al een keer voor een storing gezorgd in de bekabeling welke na meerdere bezoeken aan de dealer is verholpen) en ontdekt dat daar toen de boel drijfnat was. Omdat onbekend was wat daar de oorzaak van was (flesje water ?? of plasje van de hond?? maar het rook toen nergens naar) dus op advies van de monteur alles zelf opgedept en goed gedroogd (haarfohn etc etc en veel ventileren tot alles?? voelbaar droog was) echter: maanden later begon het te geuren in de auto (interieur filter dacht ik, maar na vervanging geen soulaas) na een lange rit (Limburg) zat ik opeens van onder tot boven onder de rode vlekken wat steeds erger werd. Na onderzoek arts vastgesteld dat dit Netelroos was. Oorzaak allergisch voor bepaalde schimmels!! Toen op de camping gaan zoeken, weer alles drijfnat en stinken. Ook de dikke isolatie onder de matten volgezogen in de holle ruimtes tussen de korrels en alles lekker bruin. Stoel er uit gehaald en weer alles gedroogd. Echter de isolatie (polystyreen??) krijg je niet droog dus zit nu in een vuilniszak. Nu weer (na 2 weken thuis ) alles drijfnat. Ik ben ten einde raad (Uitslag is nog steeds niet geheel weg ondanks pillen van de arts etc) Nu veel gelezen op internet en in forums en uitgefilterd dat condens afvoer van de airco verstopt zou kunnen zijn en dat het water toch ergens heen moet. Maar nergens kunnen uithalen WAAR?? zit die afvoer ergens. (Wielkast?-Motor compartiment?-Onder de Carrosserie / Chassis?) HELPm.v.g.Harry Struijk
2
Contact Club en Forum / Re: Voorstellen etc.
« Laatste bericht door Froggie Gepost op Gisteren om 09:27:43 pm »
Dankjewel voor je reactie, ik ga hem daar plaatsen.
3
Colt / Re: sleutel met afstandsbediening werkt niet
« Laatste bericht door Micha Gepost op Gisteren om 09:05:20 pm »
heb je mazzel. in rservesleutel van mijn cabrio zit transponder blokje,die is te clonen,maar sleutel met AB heeft dat niet,dat maakt de zaak wat moeilijker. overigens,ik vind de prijs van sleutel met AB erg overdreven,dat ding heeft maar 2 functies meer,op afstand openen en sluiten. nou,ik douw reservesleutel in de deur en gebeurd hetzelfde. kan beter geld besteden aan goed onderhoud van auto.
4
Colt / Re: sleutel met afstandsbediening werkt niet
« Laatste bericht door Keezx Gepost op Gisteren om 08:33:12 pm »
De sleutels van m'n Space Star hebben wel zulke losse transponders en tevens losse AB's vandaar dat ik een kapotte sleutel simpel kon repareren door de baard met transponder in een andere , oude sleutel te proppen.Soms toch wel handig zo'n internationaal samenwerkingsprojekt....
5
Colt / Re: sleutel met afstandsbediening werkt niet
« Laatste bericht door Micha Gepost op Gisteren om 07:57:00 pm »
Keezx,kapote sleutel met AB had geen losse transponder,ik ken dat kleine zwarte blokje,zit kennelijk in inteligentie ergens in binnenplaatje.
6
Colt / Re: sleutel met afstandsbediening werkt niet
« Laatste bericht door Micha Gepost op Gisteren om 07:52:40 pm »
Dealer zegt,sleutel is kapot ,daar kan ik niets mee. ik heb ook elders second opinion opgevraagd,het klopt. gewoon andere reservesleutel laten maken en probleem opgelost. het is wel vreemd in dealer land. de ene zei 214 euros voor sleutel met AB,de ander(overigens bekend als extreem duur) 246 euros...ra-ra.

7
Colt / achterklep probleem
« Laatste bericht door Micha Gepost op Gisteren om 07:44:55 pm »
 Het is mijn 2e cabrio. Leuke auto,maar ik kom net als bij 1e vreemde dingen (problemen) tegen. Bij vorige was de dak complete drama,nieuweling(bj.2006) is tot nu toe wat bescheidener. Reeds 2e sleutel binnen(zie boven),maar nu volgende probleem. Ik kan de achterklep openen alleen met sleutel. ra-ra? Iemand idee? Moet ik hiermeen naar dealer tempel?(liever niet). Alvast bedankt voor advies.
8
Te koop gevraagd / Re: Gezocht raammotor linksvoor Outlander 2007
« Laatste bericht door rozem01 Gepost op Gisteren om 07:26:17 pm »
Hallo allemaal


Ik heb er een. Bij Erik de Kort.


Mag slotje op.
9
Contact Club en Forum / Re: Voorstellen etc.
« Laatste bericht door Keezx Gepost op Gisteren om 06:43:01 pm »
De condensafvoer bij een auto zit ergens op een laag punt tussen verdamper (binnen in de auto) en de compressor (motorruimte) .Het is dan de bedoeling dat condenswater via een rubber slangetje wordt afgevoerd naar de motorruimte en dan op straat.
Met wat Goggelen vind je dat wateroverlast binnen inderdaad nogal eens wordt veroorzaakt door condenswater...Zoek dus een afvoerslang aan de kant waar de fan en verdamper zitten, dat is bij linksgestuurde auto's dus rechts.Plaats het probleem bij Putlander of interieur.
10
Contact Club en Forum / Voorstellen etc.
« Laatste bericht door Froggie Gepost op Gisteren om 11:42:34 am »
Hallo allen.


Ik ben nieuw op dit forum, Harry Struijk is de naam. (Froggie)
Ik heb nu m'n 2e Outlander (huidige is demo auto uit 2013 en ook in 2013 aangeschaft (8 jaar dus in bezit)


Probleem: 1e Wegwijs worden op dit forum 2e hoe en waar plaats ik het beste een bericht (topic?) met de kans op de meest succesvolle reactie.


Probleem met auto: Lekkage water verzamelt zich onder bekleding en isolatie (heeft al een keer voor een storing gezorgd in de bekabeling welke na meerdere bezoeken aan de dealer is verholpen) en ontdekt dat daar toen de boel drijfnat was. Omdat onbekend was wat daar de oorzaak van was (flesje water ?? of plasje van de hond?? maar het rook toen nergens naar) dus op advies van de monteur alles zelf opgedept en goed gedroogd (haarfohn etc etc en veel ventileren tot alles?? voelbaar droog was) echter: maanden later begon het te geuren in de auto (interieur filter dacht ik, maar na vervanging geen soulaas) na een lange rit (Limburg) zat ik opeens van onder tot boven onder de rode vlekken wat steeds erger werd. Na onderzoek arts vastgesteld dat dit Netelroos was. Oorzaak allergisch voor bepaalde schimmels!! Toen op de camping gaan zoeken, weer alles drijfnat en stinken. Ook de dikke isolatie onder de matten volgezogen in de holle ruimtes tussen de korrels en alles lekker bruin. Stoel er uit gehaald en weer alles gedroogd. Echter de isolatie (polystyreen??) krijg je niet droog dus zit nu in een vuilniszak. Nu weer (na 2 weken thuis ) alles drijfnat. Ik ben ten einde raad (Uitslag is nog steeds niet geheel weg ondanks pillen van de arts etc) Nu veel gelezen op internet en in forums en uitgefilterd dat condens afvoer van de airco verstopt zou kunnen zijn en dat het water toch ergens heen moet. Maar nergens kunnen uithalen WAAR?? zit die afvoer ergens. (Wielkast?-Motor compartiment?-Onder de Carrosserie / Chassis?) HELP
m.v.g.
Harry Struijk

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10