Mitsubishi Owners Club Forum

Algemeen => Praathoek => Tema është filluar nga: JeroenDSM ne Tetor 31, 2018, 07:07:09 MD

Titulli: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Tetor 31, 2018, 07:07:09 MD
Dag mensen! Mijn naam is Jeroen, 28 jaar en ik kom uit Hillegom. Ik ben al voor zover ik mij kan herinneren al autogek, maar nooit echt de knoop doorgehakt om echt een leuke sportauto voor erbij te kopen...tot twee weken geleden. Toen werd ik eigenaar van een 1992 Mitsubishi Eclipse gsi.

Ik was al heel lang fan van de auto, echter was het aanbod hier in nederland zeer minimaal (of de apk was allang verlopen, of ze waren al helemaal afgetrapt, etc). Gelukkig had ik in Duitsland een mooi exemplaar gevonden die van een liefhebber was geweest, er is zorgvuldig mee omgegaan alhoewel hij hier en daar nog wat aandacht nodig heeft. De lak zit bijvoorbeeld vol met swirls en hologrammen, maar aangezien ik hobby detailer ben is dat een mooi project voor me.

(http://i216.photobucket.com/albums/cc29/Marikku_Goth/daaadadsdsd_zpsw5bsfwva.jpg)
Ik hoop hier meerdere fans te vinden van deze geweldige bolide en ook wat meer kennis op te doen ;D
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: Nobodie14 ne Nentor 01, 2018, 07:03:12 PD
Welkom!

Wat een heel mooi exemplaar op de foto.
Als de auto in dezelfde mechanische staat is als in de optische staat, dan zul je er nog veel plezier aan beleven.
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Nentor 01, 2018, 09:45:41 PD
Hoi Jeroen en welkom!


Waanzinnig mooie auto heb je daar! Ik ben zelf groot fan van dat model Eclipse.
Heb er al 4 gehad en ben nu bezig met mijn vijfde.


Volgensmij herken ik jouw auto van een Duitse Eclipse-community op Facebook.
Mocht je vragen hebben over de Eclipse of zoek je nog onderdelen, neem gerust contact met me op.


Succes met die hologrammen eruit krijgen, maar zo te lezen gaat dat wel goed komen. Heel veel plezier met de auto!
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Nentor 01, 2018, 07:09:01 MD
Bedankt voor het warme welkom!
Yes, ik heb echt mazzel gehad met deze auto. Hij stond altijd in een garagebox van de eigenaar en mechanisch is er tot nu toe niks op aan te merken. Start meteen, loopt soepeltjes, remmen zijn nog prima, rijdt heerlijk en zelfs de volledige onderhoudshistorie is aanwezig (wel in het duits, dus het is even uitpluizen wat er in godsnaam allemaal aan gedaan is maarja ;D )
Er zijn overigens al dingen veranderd aan de auto die ik zelf wilde doen dus dat scheelt ook. Er zit een mooie schroefset onder van K-sport, een Magnaflow uitlaat die mooi bij de auto past. Niet overdreven groot, steekt niet uit en maakt ook niet superveel herrie. Vind het heerlijk als de auto net even wat meer gromt, maar ik hoef niet de hele buurt wakker te maken als ik weg rij. Ook de 17 inch lichtmetalen velgen vind ik niet te overdreven en wel goed bij de auto passen.

En thanks 4Koen63! Ik denk dat ik de komende tijd veel vragen zal hebben. Fijn om te zien dat ik iemand vragen kan stellen die al veel ervaring heeft met de Eclipse, bespaart mij weer een hoop gezoek op het internet en dan maar hopen dat je advies krijgt van iemand die verstand van zaken heeft.

Moet overigens nog wel heel eventjes wachten totdat ik echt met de auto kan rijden, want ik heb m'n kentekenbewijs nog niet binnen. Ben al bij de RDW geweest en BPM aangifte formulier is opgestuurd dus alles is geregeld, het is nu dus nog een kwestie van tijd. In de tussentijd kan ie bij m'n broer in z'n loods staan. Is ook een prima plek om de auto alvast een hele goeie detailbeurt te geven:
(http://i216.photobucket.com/albums/cc29/Marikku_Goth/dsm3_zpswdusicto.jpg)
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Nentor 01, 2018, 09:00:58 MD
Met het vertalen van de onderhoudshistorie kan ik je wellicht ook helpen. Ik woon dicht bij de Duitse grens ;D
Wanneer is de distributie + waterpomp voor het laatst gedaan? Dit is natuurlijk bij elke auto belangrijk,
maar ik heb uit ervaring geleerd dat niet iedere monteur even kundig is om de distributie van een Eclipse te vervangen.


Verders is de stance van de auto, en ook het soort wielen dat erop zit, erg goed gelukt! Super dik totaalplaatje. Ben stiekem wel een beetje jaloers :D


Wachten totdat je er mee kan rijden is natuurlijk nooit leuk, van de andere kant wel fijn dat je ondertussen nog het een en ander kan 'tweaken' aan de auto. Hoeveel rest-bpm zit er nou nog op een auto van die leeftijd?
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Nentor 07, 2018, 07:21:21 MD
Bedankt Koen! Mocht ik er niet uitkomen zal ik je wel om hulp vragen. Distributie + waterpomp is in 2016 nog gedaan, dus vrij vers ;D Over hulp gesproken, ik mis helaas iets van een handleiding of iets dergelijks bij de eclipse dus bij sommige knoppen heb ik echt iets van 'wat is dit nou weer?'. Waaronder de gele knop rechts van het stuur. Weet je toevallig wat deze doet? Ik zie namelijk niet echt iets gebeuren als ik deze gebruik. Oh en ik vind het best wel apart dat de mistlampen onderin alleen aan gaan als ik het groot licht aanzet. Klopt dit wel? of moet hier ook nog ergens een aparte knop voor zijn?

(https://beta-static.photobucket.com/images/cc29/Marikku_Goth/0/2e96e574-7652-4580-ae8c-beee7c90cdf9-original.jpg?width=1920&height=1080&fit=bounds%20https://beta-static.photobucket.com/images/cc29/Marikku_Goth/0/155e01d3-94fb-4bf3-80f6-35a486fafa39-original.jpg?width=1920&height=1080&fit=bounds)
Heb overigens zaterdag de platen gekregen dus deze week eindelijk was kilometers kunnen maken. Auto rijdt goed, al heeft het hier en daar wat ditjes en datjes. Wat nu in ieder geval op de to do lijst staat is het volgende:
- nieuwe bougies
- nieuwe bougiekabels
- olie van motor en versnellingsbak verversen
- nieuwe oliefilter- thermostaat checken (rijdend blijft de temp meter op half warm hangen, stationair gewoon mooi in het midden. Waarschijnlijk is die thermostaat niet helemaal 100 meer)
- deukjes in de zijkant repareren (iemand al gevonden die deze eruit kan masseren zonder dat ie hoeft over te spuiten)

Verder ga ik binnenkort even een afspraak maken met MD Performance, heb goeie verhalen gehoord over ze en ze zitten vlakbij m'n werk. Wil graag dat zij em op de brug zetten en er even mee rijden zodat ook ie ook ff goed kan worden nagekeken. Naar mijn mening rijdt ie goed, maarja...ik ben ook maar een leek als het op sleutelen aankomt dus kan geen kwaad ;D
Polijsten is overigens af, de lak ziet er spectaculair uit. Wel jammer van de deukjes aan de zijkanten maargoed, zoals ik al eerder had vermeld heb ik daar een goed adresje voor gevonden :) Zal nog wel even wat meer foto's posten als het een mooie zonnige dag is en ik niet pas in het donker thuis kom van m'n werk.

(https://beta-static.photobucket.com/images/cc29/Marikku_Goth/0/155e01d3-94fb-4bf3-80f6-35a486fafa39-original.jpg?width=1920&height=1080&fit=bounds)
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Nentor 09, 2018, 04:15:01 MD
Hey Jeroen, geen probleem dat je niet weet wat alle knoppen zijn! Ik krijg een prachtig déja vu-moment van toen ik net mijn eerste Eclipse in bezit had :D


Dat gele knopje: Waarschijnlijk is die achteraf ingebouwd. Ik heb daar nog nooit een knop gehad, altijd een "dummy" die niks deed. Ik gok dat deze voor jou achteraf ingebouwde mist-achterlicht is. Mistachterlicht werkt alleen met de gewone verlichting aan (dimlicht), wellicht dat je daarom niks zag toen je 'm "zomaar" indrukte.


Die lampen vóór onderin je bumper zijn geen mistlichten. Deze horen bij je grootlicht. Je hebt dus in totaal 4x grootlicht.
Dit hebben ze expres gedaan zodat, als je met je lampen uit rijdt, en je wil seinen met grootlicht, de klaplampen niet extra geopend hoeven worden.


Thermostaat zou ik niet checken, gewoon vervangen. Ding kost 2 tientjes. Zorg dat je de goede bougies koopt. De Eclipse is best kieskeurig wat betreft dit 'simpele' onderdeel. Beste neem je NGK BPR6ES of de BPR7ES.


MD-Performance kan ik alleen maar aanbevelen! Ben er vaak genoeg geweest.
Ik eis eigelijk wel meer foto's ;D ::)


Veel plezier van de auto, veel succes met je lijstje! Welke ditjes en datjes bedoel je verders nog precies?
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Nentor 12, 2018, 12:41:11 MD
Oh kijk eens, ik zat al te kijken naar afbeeldingen van het interieur van een eclipse en heel veel auto's hadden daar inderdaad niks zitten dus dat bracht mij nogal in verwarring. Ik had eerlijk gezegd alleen voor gekeken of het wat deed met de lichten maar niet achter, ik zal de volgende keer wel even kijken of ik achter verschil zie als ik de knop gebruik.

Ahh ok zo werkt dat dus, ik dacht vanwege de positie van de lampen dat dit meteen mistlampen waren maar het klinkt inderdaad heel logisch dat je je groot licht kan gebruiken voor inderdaad seinen als je koplampen niet omhoog staan. Weer wat geleerd ;D

En bedankt voor nog een tip! Ik zal even gaan kijken naar een thermostaat en die bougies bestellen. Had al standaard bougies besteld via zo'n site waar je je kenteken kan invoeren maar als de Eclipse nogal kieskeurig is bestel ik maar al te graag nog een tweede setje maar dan van het goeie merk.

Heb overigens vrijdag even flink wat kilometers gemaakt met de Eclipse. Auto ging als een speer, reedt heerlijk en naar mijn verbazing ook nog best wel zuinig als je op de snelweg rijdt. M'n enige klacht tot nu toe zijn de stoelen, ik weet niet waarom maar ik krijg heel snel al last van m'n onderrug dus ik ga waarschijnlijk kijken naar andere stoelen. Hier nog even wat fotootjes  :)

https://imgur.com/9fKUT96 (https://imgur.com/9fKUT96)

https://imgur.com/agqJVHg (https://imgur.com/agqJVHg)
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Nentor 12, 2018, 02:37:04 MD
Gelukkig zijn bougies niet zo duur, dan valt het wel mee om een tweede setje te bestellen :D


Fijn dat de auto verders goed bevalt! Je kan er idd nog best zuinig mee rijden als je best doet. Ik haalde met mijn vorige Eclipse gemiddeld 1 op 12,5 en op de snelweg heb ik zelfs een keer 1 op 14,5 gehaald.


Wellicht staat je stoel niet helemaal goed ingesteld. Volgensmij zit er aan de rechterkant van de rugleuning een draaiknop voor de lendesteun. Die voel je wel in je onderrug. Kan zijn dat die niet helemaal ideaal staat voor jou. Ik vond de auto altijd lekker zitten ;D


Leuke foto's, auto ziet er top uit!
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Nentor 12, 2018, 06:27:42 MD
Haha kijk, dat van die stoel wist ik dus ook niet!  :D Straks maar even kijken, mocht dat de oplossing zijn dat zou dat mooi zijn. Heb het liefst gewoon de originele look van het interieur. Heb net de bougies besteld, dus ben benieuwd!
Ik had overigens nog wat vraagjes. Ik ben namelijk aan het kijken wat een beetje de beste olie is voor een non-turbo 4g63 en ik zie op het internet toch een hoop tegenstrijdige informatie. De een zegt 5w40, terwijl de ander zegt dat in ons land de temperaturen niet extreem laag zijn dus 10w40 is genoeg. Dan is er weer iemand anders die zegt 'nee joh je moet 10w30 hebben van specifiek dit merk!' dus voor een beginneling als ik wordt het soms een beetje verwarrend. Welke olie raadt jij aan? Zelfde geldt voor de olie van de versnellingsbak, weet ook niet zo 1 2 3 welke ik moet kopen.

En ik zat te kijken naar een brandstof additief zoals deze:https://www.deolieconcurrent.nl/products/5in1-Benzine-Injectie-Reiniger-325ml.html?gclid=CjwKCAiA5qTfBRAoEiwAwQy-6S-LEvsBUcu9FrKa2gTS1AS_m3ijagpOC-hlopeGGm1eiTXxN4RKehoCDxgQAvD_BwE
Hoor allemaal mooie verhalen dat het je brandstofverbruik verlaagt, vermogen herstelt etc maar heb er zelf geen ervaring mee. Jij toevallig wel?
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Nentor 12, 2018, 09:20:31 MD
Motorolie is afhankelijk wat je met die auto doet. Als je regelmatig het circuit op gaat of flink scheurt met de auto,
is het verstandig om een olie te nemen die wat dikker is bij hoge temperaturen.


Gezien hier in Nederland een gematigd klimaat geldt, zit je met de meeste olie wel goed. Persoonlijk heb ik nooit een 10W-40 gepakt omdat de hydraulische klepstoters wel eens willen gaan tikken met heel koud weer.


5W-30 heb ik lang gereden, maar die is relatief dun bij hoge temperaturen. Kan zijn dat je blok dan meer gaat zweten / lekken / verbruiken. Gezien de toleranties in de motor zelf een beetje zijn toegenomen door leeftijd en kilometers.


Ik was het meest tevreden over 5W-40. Die is helaas wat prijziger dan bovenstaande opties maar naar mijn mening het meest geschikt voor een non-turbo 4G63 in goeie staat. Versnellingsbakolie wordt 75W-90 voorgeschreven.


Brandstofadditieven heb ik wel eens gebruikt. Een flesje injectorreiniger kan nooit kwaad in principe. Echt merkbaar was het niet. Meestal deed ik het onder het motto "baat het niet, dan schaadt het niet". Mocht je zoiets gebruiken:


- Tank zo ver mogelijk leegrijden
- Additief toevoegen
- Voltanken
- Zo ver mogelijk leegrijden
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Nentor 12, 2018, 10:57:30 MD
Top, ik zal even kijken wat ik qua 5w40 olie kan krijgen. Ik vind het niet erg om wat meer te betalen voor olie, het gaat tenslotte om m´n weekend auto waar ik zorgvuldig om mee wil gaan. Zal ook meteen nog even kijken naar zo´n flesje injector reiniger. Je hebt gelijk...het kan geen kwaad om het een keer te proberen.
Oh en je had ook nog gelijk over die stoel leuning, rechts zat inderdaad een draaiknop voor de lendesteun. Kennelijk had de eigenaar dit helemaal naar voren gedraaid waardoor er best veel druk op m´n onderrug kwam. Heb em helemaal teruggedraaid en ik zit nu 10x beter. Super bedankt! ;D
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: Nobodie14 ne Nentor 13, 2018, 06:16:11 PD
Motorolie is een hele wetenschap op zich.

Het belangrijkste is de viscositeit van de motorolie bij verschillende temperaturen.
Maar die is duidelijk in jouw geval: 5w40

Het 2e punt is dat de motorolie specificaties moeten voldoen aan de door de motorfabrikant gestelde waarden.
In het geval van 5w40 vol synthetische motorolie is dat niet zo moeilijk: ze overtreffen allemaal de 26 jaar geleden gestelde specificaties.
Ja, ook de motorolie van de Action/Aldi overtreft die specificaties.

Het 3e punt is de standtijd.
Dat is de tijd dat de motorolie fabrikant stelt dat hun motorolie in het motorblok goed blijft / blijft voldoen aan de specificaties.
Een soort van houdbaarheidsdatum zeg maar.
Het vervelende is dat die nagenoeg nooit vermeld wordt.
De tendens is dat de standtijd van de huidig verkrijgbare motorolie 30.000 km of 2 jaar is.
Er zijn echter andere meningen dat dit een fabel is om zodat de motorolie fabrikanten hun producten kunnen blijven verkopen.

Het 4e punt is de dopes die de motorolie fabrikant toevoegt aan hun motorolie.
Dat maakt (naast merk en marktwaarde) ook het grote verschil in prijs tussen de verschillende motoroliën verklaarbaar.
Stel je niet teveel van die dopes voor.
Als een motor vervuilt is door slecht onderhoud, dan zal een nieuwe motorolie met een motorreinigingsdope die niet meer schoon krijgen. Het zal de oliekanaaltjes etc. hooguit iets schoner houden mits het in eerste instantie al schoon is.

Hier heb je wat leesvoer over motorolie: Motorolie - MVWautotechniek (https://www.mvwautotechniek.nl/motor/olie.htm)

Ik gebruik voor mijn 4G18 motorblok overigens de Techno 5w40 motorolie van de Action.
Deze voldoet ruimschoots aan de in 2002, door Mitsubishi, gestelde specificaties.

V.w.b. injector reiniger zou ik voor Wynn's injector +plus+ cleaner gaan.
Deze heeft goede recensies, is redelijk goedkoop en kun je bij b.v. bij de Gamma / Praxis ophalen.
Wel even GOED de gebruiksaanwijzing lezen!
Anders is het echt weg gegooid geld..
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Nentor 15, 2018, 11:15:41 PD
Top dat je weer lekker zit in je Eclipse! Ik kan me ook moeilijk wat anders voorstellen :D
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Dhjetor 13, 2018, 09:45:51 MD
Het is alweer een tijdje dat ik een update heb gepost, dus bij deze: De auto is in de laatste maand onder andere naar een uitdeuker geweest om wat nare plekken uit de auto de halen. Na twee uurtjes werk zag zowel de zijkanten als de motorkap er een stuk netter uit:(https://beta-static.photobucket.com/images/cc29/Marikku_Goth/0/957dce28-b8e6-45ba-b0bc-5c0bdbed75d5-original.jpg?width=1920&height=1080&fit=bounds)
Daarnaast heb ik zelf met behulp van een goeie vriend wat onderhouden gedaan aan de auto, waaronder:
- nieuwe bougies
- nieuwe bougiekabels
- motorolie ververst
- thermostaat vervangen
Vooral de thermostaat was een goed idee, met de oude bleef ie constant maar op half warm hangen als ik aan het rijden ben en sinds er een nieuwe thermostaat in zit is dat geen issue meer :)

Ik ben ook nog langs geweest naar de jongens van MD Performance. Ze hebben de auto even op de brug gehad en even mee gereden, en er blijkt wel het een en ander mis te zijn met de auto. Fuseekogel, vulpijp, remleiding etc wat op zich niet heel duur is. Het enige wat ik wel voelde tijdens het rijden was dat de auto verdacht veel door veerde en nu weet ik ook waarom, de shockdempers achter zijn lek  :( Dus ja, boven het standaard onderhoud moet dat ook nog vervangen worden. All in all gaat het niet goedkoop zijn, al ben ik bij MD Performance wel echt een fractie kwijt in vergelijking met wat je bij de dealer zou betalen dus ik mag alsnog van geluk spreken dat ik ze ken. Het zijn ook echt leuke gozers om mee te praten, zeer gezellig gehad toen ik daar voor het eerst heenging....lekkere informele sfeer, hou ik wel van  ;D

Nog een dingetje wat op het lijstje staat: nieuwe stoelen. Ik dacht te menen dat het verstellen van de lendensteun de rugpijn zou verhelpen maar dat bleek van korte duur te zijn, ik heb nog steeds veel last van de standaard stoelen en ik merk ook dat ik nog steeds niet echt lekker zit dus ik ga toch even rondneuzen naar wat anders.

Ondanks de ditjes en datjes (wat logisch is met zo'n oude auto) heel veel rijplezier gehad, er staat inmiddels weer 1500km extra op de teller. Hier nog even een mooi kiekje van de achterkant:
(https://beta-static.photobucket.com/images/cc29/Marikku_Goth/0/b10df033-4dda-444f-ad74-25bd565213e9-original.jpg?width=1920&height=1080&fit=bounds)


Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Dhjetor 16, 2018, 08:34:02 MD
Hey Jeroen! Leuk om weer van je te horen.
Het resultaat van de uitdeuker mag er wezen! Vaak zit een zijkant van een auto van die leeftijd toch redelijk vol met allerlei mini-deukjes.


Goed om te lezen dat het klein onderhoud dat je zelf hebt uitgevoerd zijn vruchten afwerpt.


De dingen die ze bij MD hebben gevonden kosten inderdaad de wereld niet. Behalve de schokbrekers dan. Ik neem aan dat je weer zelfde schokbrekers van datzelfde merk terug wil monteren? Een setje originele  heb ik hier nog wel liggen die je voor een prikkie kan komen ophalen..


Verders zijn het gewoon normale dingen die je tegenkomt als je een gebruikte auto van iemand anders koopt.
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Dhjetor 21, 2018, 04:48:06 MD
Dankjewel Koen! Hoe gaat het overigens met jouw project? Ik neem aan dat je er al een berg werk op hebt zitten ;D
Bedankt voor het aanbod, maar ik ga toch weer voor een schroefset, ik vind de auto op deze hoogte heel mooi staan en ik wil dat behouden dus ik heb van BC Racing een setje aangeschaft. Voor zover ik weet en wat ik van mensen hoor is het degelijk spul (dit ook via MD Performance besteld dus die mensen raden het ook aan) en ja je hebt gelijk, dit soort dingen zijn nou eenmaal te verwachten met zo'n oude auto maar daar geef ik ook graag geld aan uit om het op te lossen...ik wil m'n best doen om de auto in een nette staat te houden.
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: 4Koen63 ne Dhjetor 25, 2018, 01:34:31 MD
BC Racing is zeer zeker niks mis mee. Een ontzettend uitgebreid instelbare set voor je geld. Tof dat je de auto netjes wil houden. Heel veel mensen vergeten nog wel eens dat dat erbij hoort, bij aanschaf van een wat oudere, bijzondere auto.


Mijn project verloopt zeer langzaam, maar zeker :D
Ik ben nu alles aan het verzamelen voor mijn remmen upgrade. Daarna sparen voor mijn programmeerbare motormanagement, en dan moet de auto afgesteld worden op de rollenbank. Als dat klaar is kan hij naar de RDW, daarna APK erop en dan kan ik er eindelijk mee rijden! Over mijn project staat nog niks op dit forum, ik wilde dit delen zodra de auto legaal rijdbaar is ;D
Titulli: Re: Nieuwe Mitsubishi eigenaar
Postuar nga: JeroenDSM ne Janar 15, 2019, 09:17:32 PD
Hehe geen haast en alles op z'n tijd toch? Auto's fatsoenlijk aanpassen en tunen is sowieso iets wat je niet in een middagje doet, dus juist goed dat je voor alles genoeg de tijd neemt. En ik kan niet wachten om je forum post te zien als de auto af is, laat staan de auto een keer in het echt zien bij een of andere meeting ;D