Lajme:

Welkom op het forum!
Zijn er problemen met het forum? Maak dan een topic aan in "Club en forum vragen"

Main Menu

even voor stellen en vraag over sleutel

Filluar nga speedy, Tetor 14, 2013, 02:41:08 MD

« meparshmi - tjetri »

0 Anëtare dhe 1 Vizitor po shikojne kete teme.

speedy

hallo
wij zijn Anita en Marcel  en wonen in zuid Limburg heb altijd opel gereden maar zochten vanwege onze gezondheid een auto met hogere instap en zijn bij de Mitsubishi space star uit gekomen.
wij zijn sinds vrijdag 10-10-2013 eigenaar van een space star van bouwjaar 2003  maar hebben er maar 1 sleutel en 1 kastje voor de deuren  zijn bij dealer geweest maar kosten zijn bijna 300 euro  wie weet of het ook anders kan en vooral goedkoper.

Eagle1982

Welkom Marcel en Anita,


Origineel bij laten maken is altijd een dure grap.
Het is dan beter om een aftermarketsetje in te ( laten ) bouwen.


De sleutel is wel een puntje, die zal origineel moeten ivm. de transpronder die er in zit.
Daar zal qua prijs helaas niet echt veel aan te doen zijn.


Maar de kosten van afstandsbediening bij de dealer wegen niet op tegen een compleet aftermarketsetje ( al van € 20,- )
Inbouwen zou bijvoorbeeld door een vriend of kennis gedaan kunnen worden of een vraag hier op het forum om kosten te sparen.


ikkebas

welkom op dit forum.


een reservesleutel is altijd handig natuurlijk, bij de officiële dealer kost dit 90 euro incl. aanmelden op de auto ivm zender voor de startblokkering. (had zelf ook laatst geïnformeerd).
Ik heb zelf begrepen dat er maar 1 zender bijgeleverd word, dit was bij mij ook het geval. Wij hangen de sleutel gewoon thuis op een handige plek zodat we eigenlijk maar altijd 1 sleutel met handzender nodig hebben.

speedy

dank je wel voor jullie reacties  we zullen idd een after market setje er in zetten zal hier wel ergens op het forum vinden hoe te doen wil er ook nog alarm in zetten en werk al vanaf jeugd aan auto's dus dat moet wel lukken