U bent hier

Zeven Mitsubishi’s L200 voor aannemingsbedrijf Jos Scholman

De Mitsubishi L200 is voorzien van de nodige aanpassingen. “Het is een soort van ‘bouwuitvoering’. Dankzij de grote laadbak biedt hij veel gebruiksgemak”, zegt Scholman tijdens de feestelijke overhandiging van de zeven pick-ups. “De laadbak is voorzien van een afsluitbare afdekplaat en een speciale gereedschapskist, zodat het materieel netjes en veilig kan worden opgeborgen. De L200’s zijn uitgevoerd in de schitterende kleur Impulse Blue. Die past mooi bij onze huisstijl. Voorheen lieten we onze bedrijfswagens hiervoor speciaal overspuiten.”

Veelzijdig inzetbaar
Jos Scholman is een begrip in de regio en uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming met zo’n tweehonderd werknemers. De aannemer is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Voor de vele verschillende werkzaamheden zijn veelzijdig inzetbare voertuigen nodig.

Goede relatie
“De Mitsubishi L200 is functioneel, betrouwbaar, ijzersterk en uitermate geschikt op onverharde wegen. Het was een weloverwogen keuze en onze medewerkers zijn erg enthousiast over de auto’s. Bovendien hebben we een goede relatie met Autocentrum Stekelenburg. We zijn al jaren tegenover elkaar gevestigd en beide zijn we een typisch familiebedrijf met een historie van meer dan 35 jaar. We schaften eerder al een Mitsubishi Outlander aan. Zowel de auto als de service van de dealer bevalt goed. Ook dat speelde een rol bij deze investering in ons wagenpark”, besluit Scholman.

The post Zeven Mitsubishi’s L200 voor aannemingsbedrijf Jos Scholman appeared first on Pers Mitsubishi Motors.