U bent hier

Nederlander wint Europese Mitsubishi Technician Contest 2017

De Mitsubishi Technician Contest is een grootschalig evenement van Mitsubishi Motor Europe. Arno Mennink won afgelopen maart de nationale competitie en kwalificeerde zich daarmee voor de Europese finale op 22 juni 2017, waaraan twaalf nationale winnaars met elkaar de strijd aangingen voor de Europese titel.

Na een zenuwslopende en intensieve finale vol praktijkopdrachten kwam Mennink als winnaar uit de bus. De Nederlander is officieel de beste Mitsubishi-monteur van Europa en is verzekerd van deelname aan de prestigieuze Global Service Skills Contest, ofwel de wereldfinale die in Japan plaatsvindt.

Hoog kennisniveau
Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom veel in educatie en bijscholing. Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld. Nederlandse Mitsubishi-monteurs hebben in het verleden vaker uitstekend gepresteerd in de Europese finale, met een eerste plaats in 2004 en een tweede plaats in 2006.

The post Nederlander wint Europese Mitsubishi Technician Contest 2017 appeared first on Pers Mitsubishi Motors.